Bárhol is vagy, én látni foglak... |
|
| Abbadón szobája | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cassandra
Hozzászólások száma : 68 Csatlakozás ideje : 2010. May. 27.
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 3:50 am | |
| *A tükörben komolyan nézek a szemeibe.* -Honnan tudhatnám, hogy te mit érzel? Hogy neked kellek e vagy csak csupán egy játékszer vagyok? Hiszen te vagy a Herceg, téged nem lehet csak úgy kisajátítani. Miért? Talán, hajlandó lennél csak az enyém lenni? Különben is, nem tudhatom mit akarsz, lehet feleséget és gyermeket, ezek közül az utóbbit biztosan nem adom meg neked, Soha! | |
| | | Abaddón
Hozzászólások száma : 70 Csatlakozás ideje : 2010. May. 26.
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 3:46 am | |
| -Ne is...Éljük az életünk és így élvezzük. Imádom minden egyes percét, amit veled és benned töltök! *dorombolom a nyakába szavaim.* *mosolyogva hallgatom, de a végén megdöbbenek szavain* - Ezt még sosem mondtad! *nézek rá komolyan a tükörben. * - Miért? Miért nem mondtad, hogy magadnak akarsz, te démoni hercegnő? Miért nem mondtad, hogy féltékeny vagy, hogy ha más nők ölében keresem a vigaszt és segítséget? | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 3:32 am | |
| *Néztem magunkat, és élveztem mind a látványt mind az érintéseket. Jobbra balra kígyóztam, hozzá dörgöltem magamat.* -Lehet... De az legyen az ő bajuk ha nem értenek meg minket. *Oldalra döntöttem a fejem, hogy jobban a nyakamhoz férhessen.* -Igen, és a tiedet is, vétek nem nézni mozgás közben ezt a gyönyörű szoborszerű izomzatodat...*A tükör segítségével belenéztem a szemeibe.* -Csak magamnak akarlak, féltékenyen nézem mikor elmész és tudom, másban jársz ki és be, másba ereszted a magodat. Égető féltékenység mardos. Ki akarlak sajátítani, Fivérem, Abbadón Démonok hercege! | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 3:26 am | |
| *láttam a szemeibe, hogy tetszik neki, amit lát. Ezért nem is szólaltam meg. A szám és a nyelvem teljesen más dolgokra használtam, kezem a csípőjén körözött. Simogatta, lágyan becézte bőrét. * -Tudom, hogy azok vagyunk. Talán ezért nem értenek meg minket. Pedig, ha tudnák..*suttogtam és megcsókoltam a nyakát* -Legyen miben csodálni tökéletes alakod?? | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 3:14 am | |
| *Tetszett amit a tükörbe láttam, tetszett a saját tökéletesen csábító testem, tetszett ahogy Abbadón kalandozik rajta és ahogy élvezi, hogy hozzám érhet. Nagyon élveztem az egészet, nem tudtam betelni a látvánnyal, így eldöntöttem több tükröt akar, hogy nézhessem magunkat.* - Mondod te fivérem... Épp olyan javíthatatlan vagyok mint te! *Mondom neki szinte doromboló hangom.* *Gyengédségére nem tudtam mit feleljek. Ezzel mindig meglepett, nem ehhez voltam szokva és még mindig nem szoktam, meg, hogy egy vad aktus után gyengéden bánik velem.* -Tükör, még több tükör kell ide! | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 3:09 am | |
| *mosolyogtam, ahogy teste a becézésemre válaszol. Mikor kezét a nyakam köré kulcsolja és megkér, hogy dicsérjem halkan felnevetek* - Jaj, Cassandra! Javíthatatlan vagy, de én így szeretlek! *suttogom a fülébe és megnyalom, majd magam felé fordítottam arcát, és becézgettem ajkait, majd megcsókoltam, hosszasan és lágyan, közben oldalát simogattam. Egy vad szex után muszáj volt egy kis gyengédségre* | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 2:50 am | |
| *Nézem magunkat a tükörben, figyelem ahogyan a testemet becézgeti, simogatja. Hátradőlök csupasz hasának és mellkasának, vállára hajtom a fejemet és úgy nézem mit tesz velem. Közben sóhajtozom, és aprókat nyögdécselek kezei nyomán.* -Dicsérj még! Ajnározz még! *Két kezem össze kulcsolom a nyaka mögött, teljesen felkínálva magamat neki.* | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 2:40 am | |
| -Ne hőbörögj! *csapok ismét a fenekére, majd beérve a fürdőszobába leteszem, háttal felém fordítom és beállunk a tükör elé* - Ezt a testet sajátítanám ki magamnak? *kezem végig húzom oldalán, de most finom vagyok. Szinte meghazudtolva önmagam, lágyan simogatom testét, közben a tükörbe figyelem reakcióit. * | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 2:37 am | |
| -Ki mondta, hogy szégyenlős vagyok?! *Hőbörgök.*- Nincs semmi, de gondoltam nem adod meg nekik ezt a kéjt, hogy bennem gyönyörködjenek. Tisztában vagyok vele, elvégre én is a Démonkirály lánya vagyok! -Ki sajnál itt bármit is?? Ohh... szóval mára kisajátítasz? Végig dugsz? Egész nap? Hmm...? Nem is rossz ötlet. *Meglepetten nézek, ahogy a vállára dob és elindul velem a fürdő felé, majd karmaim a fenekébe mélyesztem. -Feszes, izmos, és kerek, Mmmmm... finom... *Majd felsikoltok ahogy az oldalamba harap.* -Óó... igeen!! | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 2:32 am | |
| - Nocsak? A kis Cassandra szégyenlős lenne? Jól hallom? *nevetek fel. * - Mi van, ha a szolgák meztelenül látnak? Nincs abba semmi rossz! Tudod, hogy az ő vágyukból is tudunk táplálkozni! *mondom vigyorogva* - És nincs mit sajnálni! Erre a napra csak az enyém vagy. *harapom meg ujjait* Igen?? *nem engedem, hogy mozogjon. Felkapom, és a nyakamba teszem, akár egy zsákot, és a fenekére csapok, majd hátrahajtom a fejem és az oldalába harapok* - Hm...Milyen édes kis teher! *nevetek fel és bemegyek vele a fürdőszobába* | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 2:07 am | |
| -Ha lefogsz akkor nem fogok tudni előre menni, a fürdőbe és elkészíteni. Vagy hívatsz egy szolgálót és közszemélre teszel neki? Hm? Sajnálnád te azt. *Mondom neki, pofátlan elégedettséggel a hangomban. Közben csak azért is nekifeszülök a kezeinek, és mocorogni próbálok, nem fogok csak úgy nyugton maradni. Már csak azért sem.* | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 1:58 am | |
| *felnevettem* -Nem adok rá esélyt, és a forró víz sem fog, ugye ezt tudod?*nézek a szemeibe.Mikor megsimogat, megfogom kezét és megsimogatom, magamhoz húz, bókjára felnevetek, és lefogom a csípőjét, hogy még ne fickándozzon rajtam. * - Irány a fürdő! | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 1:42 am | |
| -Mi olyan meglepő abban, hogy most én kérek egy kis időt? Hm? Azért a sebeim, had regenerálódjanak. *Mondom miközben az orra és a szemöldöke vonalát simogatom. Mikor két kézzel markol a fenekembe felnevetek.* -Látom elemedben vagy, hmm... Hatalmas Abbadón...*súgom a fülébe majd bele is nyalok.* - Remek remek, akkor a második menetet a fürdőben? *Elkezdtem, kígyózni rajta azaz vonaglani, hogy újra felizgassam.* | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Szer. Jún. 16, 2010 1:37 am | |
| *felnevettem* - Te? Időt kérsz? Hm...akkor mégiscsak tudok valamit *nevettem fel önelégülten. * - És nem csak te vagy telhetetlen. *simogattam meg az orrát* - Tudom, velem nem lehet betelni! *vigyorgok rá és már két kézzel markolok fenekébe* - Tudod jól, hogy nekem egy sosem volt elég. Hiába voltam emberi nőkkel. *elgondolkodtam az ötletén. * - Remek ötlet. | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Kedd Jún. 15, 2010 2:02 pm | |
| *nem válaszolok, inkább csókba fojtom magamat. Jobb ha nem gondolkozom. * -Nem is tudom, adj pár percet és folytathatjuk. *Nevetek.* -Tudod milyen telhetetlen vagyok. *Még közelebb vackolom magam hozzá, és tovább simogatom őt.* -Nem tudok betelni veled... *Mikor fenekembe markol, akkor felnyögök elfúló hangon.* -Látom, te sem merültél még ki. -Mit szólnál egy fürdőhöz? Jól esne egy kis meleg víz... | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Kedd Jún. 15, 2010 1:56 pm | |
| -Ne hasonlíts össze vele...Nála is jobb vagyok *mondom enyhén beképzelten,hagyom és élvezem a simogatását. Közben én is viszonzom. Simogatom a tarkóját, beletúrok a hajába. Mikor megcsókol kezem végigszalad gerince mentén és belemarkolok a fenekébe. Szenvedélyesen megcsókolom* - Még mindig nem volt elég? | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Kedd Jún. 15, 2010 1:44 pm | |
| *Pihengtem. Levegő után kapkodtam. Oldalamra fekszem, és becsukom a szemeimet, dicséretet mosolyogva fogadom, megdolgoztam érte. Félig lehunyt szemeim mögül nézek rá, közelebb húzódok és hozzá bújok. majd simogatni kezdem az arcát és a nyakát. * -Felül múlhatatlan vagy, ... *áhítatos a hangom és fátyolos.* -Olyan jól csinálod, mint ő... vagy jobban.... *megcsókolom, közben a manduláit is megvizsgálom, majd vissza hanyatlok az ágyra.* | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Kedd Jún. 15, 2010 1:32 pm | |
| *miután testem lecsitul, ráfekszem, majd kapcsolok és inkább eldőlök mellette. Egy ujjal végigsimítok testén, végignézem a karomlásaim a fognyomaim és a kék zöld foltjait, amit erős szorításom okozott bőrén.* - Ez nagyon jó volt. Nem ér a nyomodba senki...*mondtam elégedetten, és elfeküdtem, jólesően sajgott mindenem. Nagyot sóhajtottam, és egy puszit adtam az arcára* | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Kedd Jún. 15, 2010 1:24 pm | |
| *Hangosan sikongok alatta, majd egyszer csak bennem akad a levegő, és sorozatos orgazmust éle át, ebbe kapcsolódik bele ő is. Percekig, rázkódom, és vonaglok alatta, közben vállán tépem a bőrt, majd a nyakán és az oldalán. Bele is harapok, ahogy kissé csitul bennem az élvezeti hullám. * -Abbadón...*lihegem elaléltan. Szinte mozdulni sem tudok, pillanatnyilag. Jól bírom a kemény, brutális sexet, de démon volta olyan kemény volt velem, hogy egy kissé vérzek. De nem érdekel, csak a gyönyör utóhatásában fürdök, hempergek.* | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Kedd Jún. 15, 2010 9:21 am | |
| *felnevetek, mikor letépi a szájpecket. Ez a nevetés, már sötét, igazi démoni nevetés volt, én ilyenkor már nem voltam jelen, csak a démonom. Ő szaggatta és harapta Cass bőrét és testét, közben mozgásom vadabbá vált. Egy hatalmas ordítással elélveztem, közben Cass ajkait és nyelvét harapdáltam szívogattam, csókolgattam és nyalogattam, miközben férfiasságom még mindig lüktetett benne* | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Hétf. Jún. 14, 2010 10:48 am | |
| *Leszedtem az az átkozott labdacsot és eldobtam a francba. Semmi haszna nincsen. Különben se harapnám, most már. Inkább sikongok, és nyögdécselek alatta. Miután kiengedte az erejét, úgy érzem szét szakadok alatta, de ezt élvezem. Nagyon is. Karmolom és harapom, még erősebb mozgásra ösztönzöm, végül még is csak nyakba harapom, ott ahol nem szereti, hogy még erőszakosabb legyen velem.* | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Hétf. Jún. 14, 2010 6:35 am | |
| *felnyögtem, mikor megéreztem az erejét, ahogy szabadjára engedte.Vad táncot jártak le egymással, miközben én faltam és támadtam Cass testét. Hasra fordítottam, majd újra belé hatoltam, és vadul szenvedélyesen tettem magamévá. Közben hátát vállát és nyakát harapdáltam. Hol kissé erősebben hol kevésbé erősen. Éreztem, hogy már nem bírom sokáig, a démonom tombolt bensőmben* | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Hétf. Jún. 14, 2010 4:30 am | |
| *Mikor kiengedte Démon voltát én is kiengedtem az enyémet. Harapására, felsikoltotta, ezt még a gumilabdacs is alig tudta tompítani. így csak még jobban karmoltam őt. Most már a fenekébe is belemélyesztettem a karmaim. A fájdalom amit okozott, többszörös orgazmust váltott ki belőlem, hüvelyem összepréselte a farkát, kéjesen sikongattam. Még többet akartam, még brutálisabban akartam. Oldalába karmoltam, hogy ezt ő is tudja.* | |
| | | Abaddón
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Hétf. Jún. 14, 2010 4:22 am | |
| *felkiáltottam, és kiengedtem démonom, a vad és őrült vágy elborította agyam, és ezt a karmolásainak köszönhette. Éreztem, ahogy a vérem kiserken a körmei nyomán. Ez revansért kiáltott. Kivillantottam fogaim és egy vékony csíkban végig húztam mellén a fogam, és a vére kicsordult. Lenyaltam és szívogattam. Majd abbahagytam, és tovább vadul és durván mozogtam benne* | |
| | | Cassandra
| Tárgy: Re: Abbadón szobája Hétf. Jún. 14, 2010 4:16 am | |
| *Ahogy elengedett azonnal a hátába vájtam a karmaimat, szaggattam kéjemben a bőrét. Nyögte, sikoltottam alatta. Bár a gumilabdacs sokat tompított ezen. Vehemensen vonaglottam alatta, többet és többet követeltem. Kéj és fájdalom egyaránt kellett az élvezetemhez. Martam őt, és közben vele együtt mozogtam, hogy még nagyon legyen mind kettőnk élvezete, több orgazmust is megéltem alatta.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Abbadón szobája | |
| |
| | | | Abbadón szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|