Angyalos, Démonos szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Bárhol is vagy, én látni foglak...
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Cassandra

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Lucifer

Lucifer


Hozzászólások száma : 4
Csatlakozás ideje : 2012. Mar. 23.
Age : 33
Tartózkodási hely : Marcali

Cassandra Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cassandra   Cassandra EmptySzomb. Márc. 24, 2012 7:54 am

Abaddón írta:
Az adatlapod elfogadom, Húgom!
Jó játékot! Aztán csak ésszel!


Oh én is megírhatom Lucifer adatlapját? Very Happy
Vissza az elejére Go down
Abaddón

Abaddón


Hozzászólások száma : 70
Csatlakozás ideje : 2010. May. 26.

Cassandra Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cassandra   Cassandra EmptyHétf. Jún. 14, 2010 11:14 am

Az adatlapod elfogadom, Húgom!
Jó játékot! Aztán csak ésszel!
Vissza az elejére Go down
Cassandra

Cassandra


Hozzászólások száma : 68
Csatlakozás ideje : 2010. May. 27.

Cassandra Empty
TémanyitásTárgy: Cassandra   Cassandra EmptyVas. Jún. 13, 2010 3:31 pm

TELJES NÉV: Cassandra
BECENÉV: Cass, Casse, C.C (ejtsd: Sícü) - nem ajánlom, hogy ez utóbbit, ki merészeld ejteni. Ha csak nem te vagy, Bloodletter
NEME:
SZÜLETÉSI IDŐ, HELY: sine anno, A Démonok világában, a palotán belül.
ELHALÁLOZÁS IDŐPONTJA: Démonnak születtem, királyi vérből. Viszont láttam a halálom...


APA: A démonok Királya
ANYA: Egy ágyas
TESTVÉREK: Abaddón a fivérem, de csak féltestvérek vagyunk apai oldalról.
EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK: Volt egy jegyesem, de ő meghalt, megöltem.

MAGASSÁG: 170 cm
TESTALKAT: Karcsú, ott domborodik ahol kell.
HAJ: Vöröses
SZEM: Jáde zöld, de ha dühös vagyok akkor fekete
ÖLTÖZET: kirívó, polgárpukkasztó, erotikus, vagy ha harcba készülök, akkor is az előbbiek valamelyike, de a praktikum is hozzá tartozik.
KÜLÖNÖS ISMERTETŐ JEGYEK: Nézz rám! Mellesleg, acél vagy gyémánt karmokat viselek minden ujjamon, ezekben általában méreg van. ugyan úgy ahogy a nyakékeim többségeiben és karkötőimben.

JELLEM: Kiállhatatlan, kitartó, kiborító, erős, akaratos, kegyetlen...
KEDVELT DOLGOK: Alkohol, csokoládé, férfiak kínzása... a Bátyám ölében való hemperegés, ékszerek, imádom a gyémántot, szinte megbolondulok érte, ó és a platina.. ahh...
GYŰLÖLT DOLGOK: Gyenge emberek, gomba, pókok, angyalok
HOBBI: A sexuális életem Very Happy Mérgek
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Látom a jövőt. De erről nem szeretek beszélni.

TÖRTÉNET:

Hol is kezdhetném? Az életem eleje nem is olyan érdekes. De azért mesélek arról is egy keveset. Nos apám, a Király volt, anyám pedig az egyik kedvenc ágyasa. Így balkézről való fattyú vagyok. Bár ez engem nem érdekel. A nevem egy jós javaslatára kaptam. Valóban igaza lett, a különleges képességem a jövőbe látás. Tudom, hogyan fogok meghalni és a semmibe veszni. Azóta is rettegek, a gyermekáldástól. Szorgalmasan keverem a mérgeket, amik megakadályozzák a foganást. Túl nagy sexuális étvággyal rendelkezem, szinte kielégíthetetlen vagyok.
De visszatérve: A palotában nevelkedtem egy darabig, majd mikor elég idő lettem, akkor apám parancsára elvittek. Egy Démon nagyúrhoz, aki a legkeményebb katonákat képezte ki. Neki ígértek, mint menyasszonyt. Apámnak kellettek a kemény harcedzett katonák, és a jegyesem volt a legjobb és egyben a legkegyetlenebb kiképző. Nem tudtam a nevét, nem árulták el nekem. Azt se tudtam, hogy néz ki, így nem volt könnyű dolgom, mikor kidobtak a tábora közepén és ott hagytak. verekednem kellett, nehogy az ott lévő katonák megerőszakoljanak. Nem egy katona lelte halálát a mérgeim ás gyémánt karmaim által. A jegyesem ezt végig nézte. tetszettem neki, vad voltam és éppoly kegyetlen mint ő. Élveztem a küzdelmet, élveztem a fájdalmat, a vért. A nyögéseket és azt ahogy a mérgeim szedték az áldozataikat, halálhörgés, siralom, könyörgés. Mondanom se kell össze illettünk. Megfigyelte, hogyan harcolok, így ügyesen kikerülte a mérgező csapásaimat, letepert a földre. leszorított. Ekkor még nem tudtam ki ő, de éreztem kell nekem. hagytam, hogy ott mindenki előtt elvegye a szüzességem.
Pár évet éltem mellette, épp oly brutális szerető volt, mint amilyen harcos. magát a férfit imádtam, de az életkörülményeim nem. palotában éltem, majd nála egy koszos mocskos barlangrendszerben. sehol a pompa, a vagyon, a csillogás, az áhítat. Csak a kosz, mocsok. Folytonos harcok irigységek. Gyűlöltem az itt létet. Nem ehhez voltam szokva és nem is akartam hozzá szokni, de a jegyesem innen sose ment volna el, ez az ő birodalma volt, itt ő volt az úr a törvény, minden. Az ellensége megkörnyékezett, tudta, mennyire vágyom a hatalmat és a fényűzést. Hát szövetkeztem vele, mikor mindezeket megígérte nekem.
Az alku szerint a jegyesemnek meg kell halnia, cserébe megkapok mindent amit csak akarok. Persze így át kellett pártolnom hozzá, de a hatalomért cserébe nem volt nagy ár.
Megtettem amit kér, lángba borítottam az egész barlang rendszert, a jegyesem megmérgeztem.
Őszintén szólva nem tudom, hogy biztosan meghalt e. Ismerte a mérgeimet, tehát lehetett ellenszere is, igen csak ravasz fickó volt, így lehet, hogy tudta mire készülök és csak megjátszotta magát. Ezt nem tudom biztosan.
Miután elhagytam a jegyesem egy rövid ideig a másik démonúrnál éltem. De nem tetszett ott egy darabig jó volt a pompában, de unalmas lett, nem voltak harcok, nem volt ott a brutális vehemens szeretőm. Elhagytam azt a helyet is. Elszöktem, vissza haza jöttem és itt Abaddón befogadott, ő az aki ismeri a történetem teljesen. Mindenki más előtt titkolom, hol jártam honnan jöttem, nem kell, hogy ezen csámcsogjanak.
KARAKTER KÉPEK:

Cassandra Heart_of_fire_by_chymereA hozzászólást Cassandra összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 20, 2011 4:05 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Cassandra Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cassandra   Cassandra Empty

Vissza az elejére Go down
 
Cassandra
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Cassandra szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Angyalos, Démonos szerepjáték :: Karakterlapok :: Démonok-
Ugrás: